l’equip

Webp.net-resizeimage-2Intèrprets

Òscar Mas

 Entre els espectacles en què ha participat destaquen, entre d’altres: Supertot, amb U de cuc (1976), Marat-Sade, dir. Pere Planella al Centre Dramàtic de la Generalitat de Catalunya (1982), El Cafè de la Marina, dir. Joan G. Schroeder al Centre Dramàtic de la Generalitat de Catalunya (1983), Cançó d’Amor i de Guerra, dir. Josep Muntanyès al Gran Teatre del Liceu (1984). La Flauta Màgica, dir. Fabià Puigserver al Teatre Lliure (1984). Al vostre gust, dir. Lluís Pasqual al Teatre Lliure (1985). El Retaule del Flautista, dir. Joan Lluís Bozzo (1996). Cuando Harry encontró a Sally, dir. Ricard Reguant (2002). Amb la companyia Dagoll Dagom: Mar i Cel (1988), Flor de Nit (1992), Historietes (1993), T’odio, amor meu (1994), Els pirates (1997), Poe (2003), Mar i Cel (2004). Com a cantant i compositor ha enregistrat els discos Arran d’alba, (Zafiro-1977) i Àngel caigut, (Picap-1999) i com a cantant i baixista del grup Clacsons, Tot està molt bé, (DiscMedi-2002). Ha doblat diferents personatges a: La Bella y la Bestia, El Rey León, Anastasia, El Geperut de Notre Dâme, Mulan, La Princesa Cisne, El Príncipe de Egipto, El Señor de los anillos, etc.

Carme Sánchez

 Estudia la seva carrera musical al Conservatori Superior de Música del Liceu i a Alemanya. Ha participat en espectacles musicals de diversos estils i gèneres. En sarsuela treballa a La Verbena de la Paloma amb Calixto Bieito i a El duo de la Africana amb Xavier Albertí. En teatre musical, a El Somni de Mozart de la companyia El Musical Més Petit, Mals d’amor d´una gata francesa al TNC i a Porter Paradis, d´Ever Blanchet. En òpera clàssica i contemporània participa a diferents estrenes de compositors catalans com Albert Sardà, Eduard Resina, Eduardo Diago, Xavier Maristany, etc. També treballa a obres de creació com Bi, dos Mundos Dos Miradas, de Comediants. Com a cantant ha participat en nombrosos concerts amb formacions molt diverses que van des del Lied, la improvisació, música de cambra, moderna i contemporània. També participa en el doblatge de pel·lícules d´animació i d’altres gèneres.

Marc Vilavella

 Llicenciat en Interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona. Premi al millor actor protagonista en la quarta edició dels Premios de Teatro Musical 2010 per Ojos Verdes, Miguel de Molina in memoriam de la companyia La Barni Teatre, de la qual és fundador i director. També ha treballat com a actor sota la direcció de Gemma Beltran amb la companyia Dei Furbi (Asufre, Homes de Shakespeare, Tocata i fuga, Divertimento i Scherzo), Teresa Devant (Pippi Langstrump), Jordi Faura (Ser un altre), Paul Garrington (Mamma Mia!), Carlos Veiga (Balansiya) i Joel Joan (Porca Misèria). Ha impartit classes d’interpretació, cant, interpretació de cançons i tallers de Commedia dell’Arte a les escoles Aules, el Timbal, Tracart i Escola Memory, de la que actualment és cap d’estudis. Professor convidat a les V Jornades Formatives de Teatre del Cercle Artístic de Ciutadella i a la III edició de L’Escola de l’Espectador dedicada al teatre italià. També participa en el doblatge de cançons per a dibuixos animats.

 Mariona Castillo

 Als 13 anys comença a estudiar teatre musical a les Escoles Memory i Eòlia i als 15 anys comença a treballar professionalment a les companyies Zum-Zum Teatre i Va de Bòlit. Als 19 anys es trasllada a Liverpool per diplomar-se en Performing Arts Music a la universitat de PaulMcCartney, LIPA. Als 21 anys passa a formar part del repartiment original de Mamma Mia!,musical que protagonitzarà al costat de Nina durant tres temporades a Madrid i una a Barcelona. Seguidament interpreta a Irene a Què, el nou musical,de Manu Guix, Àngel LLàcer i Àlex Mañas. Ha participat a les sèries Sagrada Família, Majoria Absoluta i Temps de Silenci. I al llargmetratge Aro Tolbukhin, en la mente del asesino, d’Agustí Villaronga. El 2009 composa i produeix el seu primer disc en solitari, Papallona a la teva mà, alhora que és una de les fundadores del col.lectiu nunArt. En procés d’obtenir el Certified Master Teacher en la técnica de veu Voice Craft (EVTS), es professora de cant en centres com Escola Memory o nunArt.

 Jordi Sanosa

 Actualment estudia quart curs d’interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona, especialitat de text. Ha participat en els següents muntatges: En Pólvora, d’Àngel Guimerà, amb direcció de Sergi Belbel al Teatre Nacional de Catalunya (temporada 2006-2007); La gran nit de Lurdes G. amb direcció de Josep Maria Miró i Cristina Clemente (2009); La tragèdia de Manet lo Roig. Taller de Commedia dell’Arte amb direcció de Lluís Graells a l’Institut del Teatre de Barcelona; Piscina (sense aigua), de Mark Ravenhill amb direcció Raimon Àvila a l’Institut del Teatre de Barcelona (2009); El món del màgic d’Oz amb la Joventut de la Farándula de Sabadell sota la direcció de Quim Carné, al Teatre Poliorama de Barcelona; L’impostor (Versió del Tartuf de Molière) amb direcció de Frederic Roda a la Fira de Teatre de Tàrrega (2010); La bona persona de Sezuan, de Bertolt Brecht, amb direcció de Konrad Zschiedrich a l’Institut del Teatre de Barcelona (2010).

Músics

Gemma Torralbo, saxos/clarinet

 Realitza els seus estudis musicals al Conservatori Professional de Badalona i a l’ESMuC (Escola Superior de Música de Catalunya), obtenint la titulació d’interpretació de música clàssica i contemporània el 2009 amb Luis Ignacio Gascón com a professor Principal. Posteriorment rep classes d’Andrés Gomis I Phillipe Bracquart. En l’àmbit de la música moderna forma part de diferents grups de l’Escola de Música de Badalona tocant estils com el soul, salsa o free jazz. En aquesta escola també rep classes d’improvisació de Martí Serra. Quant a la música de cambra a col·laborat amb grups com el “Conjunt XXI!” i és fundadora del quartet de saxos “Sax-Sons”, grup amb el que va guanyar el 2008 el 2n Premi del concurs Tutto Demestres. Ha treballat amb diferents orquestres com la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya) o l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida.

Núria Galvañ, violoncel

 Llicenciada al Concervatori del Liceu de Barcelona on estudia amb Amparo Lacruz. Posteriorment es trasllada a Suïssa per a completar els seus estudis sota la direcció de Marek Jerie, on aprofundeix en els camps de la música contemporània, barroca i moderna. Ha participat en nombroses orquestres com la Junge Philharmonie Zentralschweiz, la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya), la JONDE (Joven Orquesta Nacional de España), o la OJIPC (Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans), amb la que ha enregistrat varis CDs. Ha format part de varis grups de cambra, com el dúo Corinti i el sextet Sis Keshet, amb el que obté una Menció d’Honor del I Concurs Acordes de Caja Madrid..Actualment compagina la tasca artística amb la tasca pedagògica a diverses escoles.

Marc Sambola, guitarres

 S’ha format com a músic al Conservatori Professional de Música de Badalona i a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC). Rep classes de guitarra de Josep Ma. Olmos, Raimon Torio i Zoran Dukic, així com classes magistrals de guitarra amb David Russell, Laura Young, Carlo Marchione, Aniello Desiderio, Goran Listes, Àlex Garrobé i Pablo Márquez. L’any 2006 forma el duo de guitarres “Mascarade” oferint concerts a Barcelona (Mas i Mas, Ateneu Barcelonès, Casa Luthier, Golferichs, Elizalde dins el Certament Internacional de Guitarra Miquel Llobet), Badalona, Sabadell, Sant Joan de les Abadesses, etc. i amb qui ha enregistrat el cd amb el segell discogràfic Anacrusi, “de Catalunya a Sud-amèrica”. També és membre del quintet de tangos “Tangus quintet”, que interpreta música del compositor i bandoneonista argentí Astor Piazzolla. Compagina la seva tasca concertística amb la de director musical per a espectacles de teatre musical així com la de compositor per teatre i cinema. És membre fundador i director de La Barni Teatre.

Oriol Roca, baix/contrabaix

 Té el Títol Superior de Contrabaix (Jazz) per l’Escola Superior de Música de Catalunya i el Títol de Grau Mig de Contrabaix (Clàssic) pel Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. Amplia els seus estudios al Reial Conservatori de L’Haia (Holanda i participa en diferents seminaris impartits per Kenny Werner, KurtRosenwinkel. Hey Van der Geyn, entre d’altres. És membre de la banda Quim Vila & Eutanasia Col·lectiva amb la qual ha gravat 2 cd’s. També ha estat membre de l’Orquestra Simfònica del Conservatori Superior de Música del Liceu oferint concerts al Palau de la Música Catalana a Barcelona. Ha participat en els espectacles teatrals “Obsessions” (Companyia Indigest) i “La nit de Sant Joan” (Dagoll Dagom).

Lluís Canet, bateria/percussió

 Músic i actor, comença els seus estudis artístics a l’escola de música municipal d’Artà, de Mallorca, on realitza cursos de solfeig. Comença a rebre classes de percussió i bateria fins al 16 anys amb professors com Jaume Ginard o Toni Beltran. També estudia clarinet, piano, tuba i guitarra moderna. És un dels creadors del grup de rock català “Pitjorestàstú”. Estudia teatre musical a l’Escola Memory, de Barcelona, i actualment ha treballat com a actor en la companyia Gataro, dirigida per Victor Alvaro, en les obres teatrals “El casament del petitsburgesos” i “La Frau”. També ha actuat en musicals com “Timbals a la nit”, “ Tarzan, el musical” i “Robin Hood”. Compagina la seva feina d’actor amb la de professor d’interpretació i de claqué a l’Escola de Teatre Musical Memory.

Equip Creatiu

Laia Martí, text i lletres

 Llicenciada en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra i Art dramàtic a l’Institut del Teatre. Com a actriu ha participat en nombroses produccions teatrals, entre les quals destaquen: Un marit ideal, direcció Josep Maria Mestres (Teatre Goya), Elèctrics, de Pau Miró, direcció Glòria Balañà (Temporada Alta i Sala Beckett), El casament d’en Terregada, de Juli Vallmitjana, direcció Joan Castells (TNC), Singapur, de Pau Miró, T6 (Sala Beckett), Entrañas, de Titzina Teatre, direcció Stefan Metz (Gira per Espanya), Happy hour, de Pau Miró (Gira ), El diable compartit, de Fabrice Melquiot. Direcció Roberto Romei, La filla del mar, direcció Josep Maria Mestres. (TNC) Ha dirigit i creat la dramatúrgia de Ha estat un any dolent per als beneits, Assaig obert-creació col·lectiva (Teatre Lliure). Ha presentat textos seus a la Marató de lectures de la Sala Beckett (Tupinamba) i a l’espai Mamushka (Variacions Bernhard). Ha fet cursos de dramatúrgia a l’Obrador de la Sala Beckett (Javier Daulte, Michel Azama) i a l’Institut del Teatre (Sergi Belbel, José Sanchis Sinisterra).

Marc Sambola, composició i direcció musical

 S’ha format com a músic al Conservatori Professional de Música de Badalona i a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC). També ha ampliat coneixements instrumentals i teòrics en l’ambit de Jazz i Música Moderna amb Pep O’Callaghan, Dani Pérez, Andreu Zaragoza, Ignasi Zamora i Francesc Capella. Ha composat i arranjat música per a la companyia Kave Kanem (Chorlas con borlas, Una vella coneguda olor, Íntims 6.0), per a Miranda La teatre (TRAVeLERS a clown show, estrenat al Festival de teatre de Den Helder, Holanda), per a la Youth Theatre of Heiloo d’Holanda (Midzomernachtsdroom), per a la Factoria I.T. de l’Institut del Teatre (Sedientos, de Bárbara Bécker), per a la companyia Dei Furbi (Asufre), per a Marbisho (Old Records), per a Atzucac Films (banda sonora de la sèrie Xadom i banda sonora de la sèrie Tramaran anar a Mart) i per a la companyia La Barni Teatre (Ojos Verdes. Miguel de molina in memoriam), de la qual és membre fundador i director. Nominat com a millor director musical als Premios Teatro Musical 2010 per Ojos Verdes. Miguel de molina in memoriam.

Marc Vilavella, direcció

 Llicenciat en Interpretació per l’Institut del Teatre. Premi al millor actor protagonista en la quarta edició dels Premios de Teatro Musical 2010 per Ojos Verdes, Miguel de Molina in memoriam de la companyia La Barni Teatre, de la qual és fundador i director. També ha treballat com a actor sota la direcció de Gemma Beltran amb la companyia Dei Furbi (Asufre, Homes de Shakespeare, Tocata i fuga, Divertimento i Scherzo), Teresa Devant (Pippi Langstrump), Jordi Faura (Ser un altre), Paul Garrington (Mamma Mia!), Carlos Veiga (Balansiya) i Joel Joan (Porca Misèria). Ha impartit classes d’interpretació, cant, interpretació de cançons i tallers de Commedia dell’Arte a les escoles Aules, el Timbal, Tracart i Escola Memory, de la que actualment és cap d’estudis. Professor convidat a les V Jornades Formatives de Teatre del Cercle Artístic de Ciutadella i a la III edició de L’Escola de l’Espectador dedicada al teatre italià. També participa en el doblatge de cançons per a dibuixos animats.

Quim Dalmau, direcció adjunta

 Llicenciat en Art Dramàtic, especialització en interpretació a l’ESAD de Barcelona. Format amb Txiki Berraondo, Javier Daulte i actualment amb Consuelo Trujillo en un post-grau d’arts expressives. Docent d’interpretació a l’escola Nova Eòlia des de fa cinc anys. Com actor ha treballat amb directors com Magda Puyo (Hipòlit), Joan Ollé (Sis personatges en busca d’autor i L’hora en que no sabíem res l’un de l’altre), Tamzin Townsend (Macbeth), Sílvia Ferrando (La Tempesta i Els Justos), Ramón Simó (Fuenteovejuna), Sergi Belbel (Dissabte, diumente i dilluns), Sven Erich-Beltov (Leonci i Lena), Josep Galindo (La ruta blava), Alex Rigola (Juli Cèsar i Santa Joana dels escorxadors).

Míriam Escurriola, direcció adjunta

 Llicenciada en Interpretació per l’Institut del Teatre i en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra. Amplia la seva formació en Commedia dell’Arte amb Carlo Boso i Stefano Perocco a París. Ha treballat com a actriu dirigida pel mateix Carlo Boso, Boris Rotenstein, Ana Maestrojuan, Mercè Vila Godoy, Martí Torras, Raquel Tomás, Jordi Oriol, Jordi Faura, Abel Coll, Cristina Clemente i Marta Buchaca. Ha estat vinculada com artista resident a AreaTangent (2007-2008). Està preparant com actriu la peça Un terròs de sucre de M. Urgell amb ODDF Teatre. Actualment imparteix classes de Commedia dell’Arte a l’Escola Memory. Ha impartit workshops sobre màscara i moviment a Polònia, Portugal, Finlàndia, Alemanya i Itàlia.

Miquel Barcelona, coreografia

 Membre fundador de nunArt Creacions Contemporànies. Actualment, treballa com a actor al projecte A porta tancada, dirigit per Raimon Molins per a la Sala Atrium de Barcelona. Quatre anys de formació (Grau Mig a l’Institut del Teatre i Formació per a intèrprets escènics de Company & Company). Deu anys d’experiència professional en el món de la dansa (Maura Morales, Cuba/Alemanya 2010; Cocoon Dance, Bonn/Alemanya 2009; Sasha Waltz&Guests, Berlin/Alemanya 2008, CCN Roubaix-Carolyn Carlson, Lille/França 2007, entre d’altres), en teatre musical (Fama Barcelona, 2004; Mamma Mia!, 2008; La Bella y la Bestia, 2009, entre d’altres), i en mitjà audiovisual (Harold Bloome reading the laberynth New York University /UAB, 2008; Denominació d’origen, BTV 2008), així com la creació de diferents peces i solos contemporanis.

Carles Cardelús, escenografia

 Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona obté la beca Erasmus per estudiar a l’Accademia Pietro Vannucci de Perugia, Itàlia. Amplia la seva formació amb un postgrau en Estètica i un altre en Filosofia Contemporània a la Universitat Autònoma de Barcelona. També realitza un curs d’Escenografia per a Espectacle a l’Escola Massana de Barcelona. Ha treballat en la direcció artística de diferents projectes cinematogràfics i publicitaris. En llargmetratges destaca The good heart de Dagur Kari, Pretextos de Sílvia Munt, Atlas de geografia humana d’Azucena Rodríguez o Road Spain de Jordi Vidal. En publicitat destaquen els seus treballs a la Lotería Nacional de Navidad, IKEA o la Universitat Internacional de Catalunya. Paral·lelament realitza exposicions de pintura, fotografia i vídeo amb exposicions individuals a centres com la Fundació Modest Cuixat de Barcelona o al IV Congrés sobre l’Immigració a Espanya i exposicions col.lectives al CaixaFòrum en el Festival Loops i a The Lost Horse Gallery de Reykjavík, Islàndia.

Nacho Melús, producció executiva de La Barni Teatre

 Llicenciat en Publicitat i RR.PP per la Universitat Autònoma de Barcelona i la Università degli studi di Firenze. Ha treballat en diferents agències de comunicació i ha organitzat diversos esdeveniments com ara Portfolio Night, NunOFF (Festival de creació emergent de Barcelona) Drac Novell o Bread & Butter. Està finalitzant els seus estudis com actor de teatre musical a l’Escola Memory i és membre dels cors Gospel Messengers del Taller de Músics i Jamboree Gospel Singers. Ha participat en musicals com Hànsel i Gretel (Teatre Poliorama), La vida de Lorca (Espai Maragall), Classic Cole Porter (L’Auditori) i 1 Altre musical (TeatreNeu). Dins del món de la producció teatral ha col·laborat amb el musical Pegados.

Olimpio Valls, producció executiva de La Barni Teatre

 Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autónoma de Barcelona. Comença treballant com a redactor als informatius de Televisió de Catalunya (TV3) al mateix temps que col·labora a diferents programes d’emissores de ràdio com Ràdio Nacional d’Espanya – Ràdio 4. En premsa treballa com a cap de redacció i coordinador editorial de revistes d’àmbit professional i com a redactor de suplements i col·leccionables per al diari El País. A partir de l’any 2007 centra la seva activitat en la comunicació corporativa de diferents empreses i entitats com a freelance: Productors Audiovisuals de Catalunya,, Fira de Barcelona, Kodak España, Escola Memory, Col·legi Oficial de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya, etc. S’ha encarregat de la comunicació i promoció online de la pel·lícula d’animació Cher Amí i actualment també ajuda en la producció externa d’espectacles del Club Super 3 des de l’Escola Memory amb TV3. Des de l’any 2008 està vinculat a La Barni Teatre realitzant tasques de comunicació i producció.

Miquel Agell, producció executiva de Lazzigags Produccions

 Actor, director i productor. L’any 1999 funda Lazzigags Produccions amb l’actriu Lídia Linuesa. Des d’aleshores ha portat la producció executiva dels següents espectacles: Supertot (1999), Aquells blaus turons (2002), La mort, una comèdia de Woody Allen (2003), L’orquestra va de festa (2004) Nonom (2004), Actes indecents, els tres judicis d’Oscar Wilde (2004), Pippi Langstrump (2005), Pippi Lansgstrump i la senyora Lindgren (2005), I les noies vestides de diumenge (2007), Sherlock Holmes i el club dels pèl-rojos (2007) Ojos Verdes. Miguel de Molina in memoriam, (2007), Sent 100 (2008), Vent d’Aram (2008), El parany de Medusa (2008), Sitcom (2009), Sol, sota el sol (2009), Tocatina (2009) i Reacció (2010).