La Barni

Marc Vilavella i Marc Sambola directors de la Barni teatre

Marc Sambola (compositor i director musical), Marc Vilavella (actor, director i cantant) i Gracia Fernández (actriu i cantant)  som els directors artístics de LA BARNI TEATRE, companyia fundada el setembre de 2006 un cop estrenat el nostre primer espectacle OJOS VERDES. MIGUEL DE MOLINA IN MEMORIAM. Aquest musical  neix a l’Institut del Teatre de Barcelona com a treball de final de carrera d’interpretació de Marc Vilavella.

Aviat OJOS VERDES. MIGUEL DE MOLINA IN MEMORIAM es programa en dues temporades consecutives (setembre de 2007 i juliol de 2009) al BROSSA ESPAI ESCÈNIC de Barcelona  i aconsegueix un gran èxit de crítica i públic. Realitza una gira per diferents ciutats de Catalunya i es presenta a Madrid a la SALA TRIÁNGULO el juliol de 2010. L’espectacle obté dos premis a l’edició del mateix any dels Premios de Teatro Musical en les categories de Millor Actor de Musical (Marc Vilavella) i Millor Actor de Repartiment (Albert Mora), a més d’altres tres nominacions (Millor Musical, Millor Director Musical  i Millor Director d’Escena). També aconsegueix dues nominacions als Premis Butaca 2008 (Millor Actor de Musical i Millor Musical). El setembre de 2011 l’espectacle es programa  a Madrid al TEATRO FERNÁN GÓMEZ amb les localitats exhaurides tres setmanes abans d’acabar les funcions. OJOS VERDES es reposa a LA SECA ESPAI BROSSA del 13 de desembre de 2012 al 6 de gener de 2013 i del 12 de desembre de 2013 al 12 de gener de 2014.

L’èxit del primer espectacle ens anima com a companyia a emprendre un nou repte, la creació íntegra d’un musical a partir d’un laboratori de creació. Fruit d’aquest treball neix EL PROJECTE DELS BOJOS, UNA UTOPIA MUSICAL, espectacle programat el  gener 2011 a l’ ALMERIA TEATRE de Barcelona i que actualment està en procés de revisió per a la seva propera reposició.

El gener de 2012 es va presentar, a la NAU IVANOW, l’embrió del que seria el nostre tercer espectacle, LE LLAMAN COPLA. Un espectacle en format de concert teatralitzat a partir d’algunes de les joies imprescindibles de la cançó popular espanyola. Rapidament aquest espectacle va ser programat a Madrid al TEATRO FERNÁN GÓMEZ del 6 de juliol al 5 d’agost de 2012. A Barcelona ha estat programat al VERSUS TEATRE de Barcelona de l’1 de febrer fins al 10 març (prorrogant fins a finals de mes) i al TEATRE GAUDÍ BARCELONA del 16 d’agost fins el 29 de setembre.

Dins la temporada 2013-2014, LA BARNI TEATRE estrenarà el seu quart espectacle a LA SECA ESPAI BROSSA. TAN BONICA AQUESTA NIT, 12 MUSICALS A GUITARRA I VEU, sota la direcció de Xavi Casan.

 

 

 

Anuncis

2 responses to “La Barni

  1. Ahir a Tarragona, a la Sala Trono… espectacular, magnífic, divertit, tendre… i molt més. Estic esperant ja poder-vos veure a Terrassa a l’octubre, enhorabona. i no pareu, sou molt i molt bons.

  2. Hola! os sigo desde el año pasado cuando presentásteis Ojos Verdes en Madrid, y quedé entusiasmada. El jueves fui a ver Le llaman copla y, también me gustó muchísimo. Excelente y cuidadadísima puesta en escena. Un espectáculo delicioso.
    Un pequeño favor: poned la posibilidad de leer vuestra página en español.
    Un abrazo a la espera de poder volver a ver Ojos Verdes
    Maruja de la Fuente

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s